Mishandeling in Cinecity Vlissingen in Opsporing Verzocht

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie toont morgenavond in Opsporing Verzocht beelden van een man, die in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 november jl. in Cinecity twee jonge vrouwen zodanig mishandelde dat één van hen een hersenschudding opliep.

De man maakte in de bioscoopzaal een racistische opmerking tegen één van de meiden en begon vervolgens te slaan. Toen haar vriendin probeerde tussenbeide te komen, kreeg ook zij een mep. De dames waren destijds 18 en 19 jaar oud.

- Advertentie -

De politie hoopt dat er mensen zijn die de man op de beelden herkent. De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 5 april, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 6 april wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.

- Advertentie -
Vorig artikelBewoner aangehouden voor brandstichting in eigen woning
Volgend artikel200 kilo cocaïne gevonden op Braziliaans schip in haven Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.