Bewoner aangehouden voor brandstichting in eigen woning

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanmorgen meldden getuigen dat er brand was in een woning aan de Nagelenburgsingel in Oost-Souburg. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand. De woning is onbewoonbaar verklaard.

Omdat er aanwijzingen waren dat de brand aangestoken zou kunnen zijn, en dat de bewoner dit mogelijk gedaan zou hebben, kwamen politiemensen van Forensische Opsporing ter plaatse om onderzoek te doen. In de tussentijd is de bewoner van het pand in een woning elders in Oost-Souburg aangehouden op verdenking van brandstichting. De man was gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd door een ambulance.

- Advertentie -

Vermoedelijk is de man, nadat de brand door nog onbekende oorzaak was ontstaan, uit het raam gesprongen en op de grond ten val gekomen. Hierdoor liep hij verwondingen op. In het ziekenhuis is hij behandeld aan zijn verwondingen.

- Advertentie -
Vorig artikelMeerdere auto’s bekrast Commandoweg Vlissingen
Volgend artikelMishandeling in Cinecity Vlissingen in Opsporing Verzocht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.