Bestuurster scootmobiel met spoed naar ziekenhuis na ongeval

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen is in Vlissingen een vrouw gewond geraakt nadat ze door een auto werd aangereden. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 10.15 uur op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Industrieweg in Vlissingen. Een ambulanceteam en een rapid responder kwamen ter plaatse en hebben zich met het slachtoffer bemoeid. Omstanders hebben het verkeer geregeld tot de politie ter plekke was.

- Advertentie -

Agenten hebben van de automobilist een verklaring opgenomen. Hierna mocht hij zijn weg weer vervolgen. De scootmobiel van de vrouw is tijdelijk bij een bedrijf in de buurt geparkeerd.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijdster naar ziekenhuis na botsing met auto
Volgend artikelZwemmer vermist voor Vlissingse kust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.