Overleden persoon aangetroffen in woning Rietkraag Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag trof de politie in een woning een overleden persoon aan. Inmiddels is er een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak.

Na een tip van de buren trof de politie in de woning aan de Rietkraag in Vlissingen een stoffelijk overschot aan. Omdat de doodsoorzaak niet direct kon worden vastgesteld, werd de afdeling Forensische Opsporing (FO) opgeroepen om nader onderzoek te doen.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie lag het lichaam mogelijk al enige tijd in de woning. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat het om een misdrijf gaat. De familie van het slachtoffer is reeds op de hoogte gebracht. De omgeving rondom de woning is afgesloten voor onderzoek.

Update 18.06 uur:

Volgens een woordvoerder van de politie is het onderzoek ter plekke afgerond. Er is geen sprake van een misdrijf.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brand onder motorkap van personenauto
Volgend artikelVlissingen zonder leidingwater, oorzaak nog onbekend
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.