Overleden persoon aangetroffen in woning Rietkraag Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag trof de politie in een woning een overleden persoon aan. Inmiddels is er een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak.

Na een tip van de buren trof de politie in de woning aan de Rietkraag in Vlissingen een stoffelijk overschot aan. Omdat de doodsoorzaak niet direct kon worden vastgesteld, werd de afdeling Forensische Opsporing (FO) opgeroepen om nader onderzoek te doen.

- ADVERTENTIE -

Volgens een woordvoerder van de politie lag het lichaam mogelijk al enige tijd in de woning. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat het om een misdrijf gaat. De familie van het slachtoffer is reeds op de hoogte gebracht. De omgeving rondom de woning is afgesloten voor onderzoek.

Update 18.06 uur:

Volgens een woordvoerder van de politie is het onderzoek ter plekke afgerond. Er is geen sprake van een misdrijf.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier