Flexteam arresteert man na meldingen over (nep)vuurwapen

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Aan het einde van de middag heeft de politie een persoon aangehouden in een flatwoning in Vlissingen. Dit naar aanleiding van meldingen over een man die in het openbaar gezien zou zijn met een (nep)vuurwapen.

Volgens de politie werd aan het einde van de ochtend melding gemaakt van een man met een (nep)vuurwapen op straat in de wijk Paauwenburg nabij de Colijnstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Verschillende agenten positioneerden zich rond de flat. Ook werd het flexteam van de politie ter plekke gevraagd. Om iets over 12.00 uur gingen meerdere agenten het flatgebouw binnen naar de één na hoogste verdieping om hier een woning in te gaan. Later deden zij hetzelfde bij een lager gelegen woning.

Omstreeks 12.45 uur werd volgens een woordvoerder van de politie een 63-jarige Vlissinger aangehouden. In zijn woning werden meerdere wapens gevonden, deze zijn in beslag genomen. “We onderzoeken wat er strafbaar is en wat niet”, aldus de politiewoordvoerder. Volgens de politie is de man aangehouden omdat hij op de openbare weg met een wapen is gezien.

- Advertentie -
Vorig artikelStroomstootwapen ingezet bij arrestatie vernieler
Volgend artikelTraumahelikopter ingezet voor reanimatie in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.