Flinke schade bij ongeval Koudekerkseweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Zondagavond ontstond er veel schade bij een ongeval op de Koudekerkseweg in Vlissingen. Een van de betrokkenen raakte gewond en werd ter plekke nagekeken door de ambulancedienst.

Het ongeval gebeurde rond 20.45 uur op de kruising van de Koudekerkseweg met de Sottegemstraat. Een automobilist met Belgisch kenteken reed op de Koudekerkseweg vanuit de richting van de Badhuisstraat en kwam ter hoogte van de Sottegemstraat in botsing met een voertuig met Nederlands kenteken. De automobilist die uit de Sottegemstraat kwam verleende mogelijk geen voorrang, een botsing bleek onvermijdelijk.

- Advertentie -

Een betrokkene uit het Nederlandse voertuig werd door de ambulancedienst nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De Belgische bestuurder kwam met de schrik vrij. Door de botsing ontstond aan beide voertuigen flinke schade. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s afgesleept.

De politie regelde het verkeer tijdens het ongeval.

- Advertentie -
Vorig artikelSchade bij ongeval Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg
Volgend artikelGeen overtredingen geconstateerd tijdens alcoholcontrole Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.