Vrouw slaat ex vriend vanwege ruzie over drugs

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Vanmorgen zijn de hulpdiensten ingezet voor een mishandeling. Een vrouw had haar ex vriend geslagen vanwege een ruzie over drugs.

In de loop van de ochtend werden politie en ambulance ingezet voor een mishandeling in een woning aan de Vrouwestraat in Vlissingen. Volgens de politie bleek een vrouw haar ex vriend te hebben geslagen.

- Advertentie -

De ruzie zou zijn ontstaan om drugs. Via Instagram laat een politieagent weten dat de vrouw door haar ex vriend was uitgenodigd om hem oraal te bevredigen inruil voor een pijpje flakka. “Beiden waren onder invloed van flakka en de woning was één grote ravage met glas, kots en beschimmeld etenswaar op het aanrecht”.

- Advertentie -
Vorig artikelMan door hulpdiensten uit woning gehaald vanwege gaslekkage
Volgend artikelBrand op bovenste verdieping van huis aan Verkuijl Quakkelaarstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.