Gewonde bij ongeval President Rooseveltlaan Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een automobiliste is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de President Rooseveltlaan. De brandweer moest het dak van de auto losknippen zodat de vrouw veilig uit de auto kon komen.

Even na 17.00 uur vond een ongeval plaats tussen twee personenauto’s op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Bloemenlaan in Vlissingen. Naast ambulance en politie werd ook de brandweer gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van een beknelling. De bestuurster van een zwarte Audi klapte op het kruispunt door onbekende reden op een blauwe Mitsubishi die mogelijk op de President Rooseveltlaan reed uit de richting van de begraafplaats. De bestuurder van dit voertuig kwam met de schrik vrij.

- Advertentie -

De brandweer heeft het dak van de zwarte Audi losgeknipte zodat de bestuurster even na 18.00 uur het voertuig veilig kon verlaten. Het slachtoffer had namelijk te kennen gegeven last van haar nek te hebben. Hierna is ze overgedragen aan de ambulancedienst en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Beide auto’s liepen door het ongeval schade op aan de voorzijde. De kruising was in alle richtingen afgesloten. Een berger heeft beide voertuigen meegenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand op bovenste verdieping van huis aan Verkuijl Quakkelaarstraat
Volgend artikelBewoner uit portiekflat gered vanwege felle brand in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.