Adverteren

Adverteren op het internet is doeltreffend en effectief. Het is mogelijk om te adverteren op deze website. Wij bieden verschillende advertentie-plaatsen op onze website aan. Adverteren op 112Vlissingen-Souburg.nl is niet zonder mogelijkheden. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Bereik

112Vlissingen-Souburg.nl is één van de bekendste nieuwswebsites uit de gemeente Vlissingen. Met ruim 55.000 bezoekers in de maand juni 2017 (Bron: Google Analytics) komen wij aardig samen met de regionale nieuwswebsites zoals HVZeeland, Omroep Zeeland en PZC. Adverteren op 112Vlissingen-Souburg.nl heeft dus zin! Bedrijven zoals FourFusion, Labyrinth-IT, PC Extreme en Google gingen u al voor, zij adverteren namelijk al enkele maanden bij ons.

Voorwaarden

Advertenties die op onze website staan, zijn niet misleidend. Het is dan ook niet toegestaan ze misleidend te maken als u deze ontwerpt met als doel om te adverteren op onze website. Ook moet het voor de bezoeker duidelijk zijn dat het een advertentie is en het doel van de advertentie moet helder voor ogen zijn.

Wij kunnen advertenties in jpg, jpeg, png en HTML plaatsen. De adverteerder dient zelf de advertentie aan te leveren zodat wij deze kunnen plaatsen. Hieronder kunt u de voorwaarden en de mogelijkheden bekijken.