Adverteren

Adverteren op het internet is doeltreffend en effectief. Het is mogelijk om te adverteren op deze website. Wij bieden verschillende advertentie-plaatsen op onze website voor een goedkoop bedrag per maand.

Bereik

112Vlissingen-Souburg.nl is één van de bekendste nieuwswebsites uit de gemeente Vlissingen. Met ruim 55.000 bezoekers in de maand juni 2017 (Bron: Google Analytics) komen wij aardig samen met de regionale nieuwswebsites zoals HVZeeland, Omroep Zeeland en PZC. Adverteren op 112Vlissingen-Souburg.nl heeft dus zin! Bedrijven zoals FourFusion en Google gingen u al voor, zij adverteren namelijk al enkele maanden bij ons.

Mogelijkheden

Adverteren bij 112 Vlissingen & Souburg is niet zonder mogelijkheden. Neem gerust contact op met ons om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken.

Voorwaarden

Advertenties die op onze website staan, zijn niet misleidend. Het is dan ook niet toegestaan ze misleidend te maken als u deze ontwerpt met als doel om te adverteren op onze website. Ook moet het voor de bezoeker duidelijk zijn dat het een advertentie is en het doel van de advertentie moet helder voor ogen zijn.

Wij kunnen advertenties in jpg, jpeg, png en HTML plaatsen. De adverteerder dient zelf de advertentie aan te bieden zodat wij deze kunnen plaatsen. Wij bieden plaatsen voor advertenties in de volgende maten:

  • Leaderboard – 728 x 90 pixels
  • Sidebarboard – 300x 250 pixels
  • Postbanner- 468 x 60 pixels

Bekijk hier de algemene advertentievoorwaarden