Adverteren

Adverteren op het internet is doeltreffend en effectief. Het is mogelijk om te adverteren op deze website. Wij bieden verschillende advertentie-plaatsen op onze website aan. Adverteren op 112Vlissingen-Souburg.nl is niet zonder mogelijkheden. Interesse? Neem contact op!

Bereik

112Vlissingen-Souburg.nl is één van de bekendste nieuwswebsites uit de gemeente Vlissingen. Met ruim 55.000 bezoekers in de maand juni 2017 (Bron: Google Analytics) komen wij aardig samen met de regionale nieuwswebsites zoals HVZeeland, Omroep Zeeland en PZC. Adverteren op 112Vlissingen-Souburg.nl heeft dus zin! Bedrijven zoals FourFusion, PC Extreme, LetSign It en Google gingen u al voor, zij adverteren namelijk al enkele maanden bij ons.

Aanleverspecificaties

Wij gebruiken voor de advertenties de standaarden van Google. In de tabel hieronder ziet u welke mogelijkheden wij hebben op het gebied van adverteren. Advertenties kunnen bij ons in de volgende extensies worden aangeleverd: jpg, jpeg, png en HTML plaatsen.

De advertentie mag niet misleidend zijn. Voor de bezoeker moet het duidelijk zijn dat het een advertentie is. Ook het doel van de advertentie moet helder voor ogen zijn. Het verwerken van geluid in advertenties is niet toegestaan.

NaamFormaatZwaarte
Large rectangle300×25050kb
Leaderboard728×9050kb
Mobile Leaderboard320×5050kb
Banner468×6090kb
kb = kilobyte