Brandweeroefening WTS 200 in Vlissingen

VLISSINGEN – Vanavond heeft de vrijwillige brandweer van Vlissingen een oefening gehouden op de Jan Weugkade in Vlissingen. Twee tankautospuiten en een hoogwerker waren aanwezig.

De brandweer bootste een binnenbrand na in de Machinefabriek. Een tweede tankautospuit pompte water uit het dok en bracht het via meterslange slangen weer terug naar de eerste tankautospuit. Vervolgens kon de eerste tankautospuit de ‘binnenbrand’ blussen. Ook werd de hoogwerker aangesloten op de pompvoorziening, deze spoot het water weer via een spuit terug het dok in. In brandweertermen noemt men dit: WTS 200.

Na een leerzame avond keerde de brandweer weer terug naar de post aan de Olympiaweg in Vlissingen.

Foto’s

 

Vorig artikelTraumahelikopter opgeroepen voor melding Vlissingen
Volgend artikel14-jarige meisje uit Oost-Souburg weer terecht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier