Traumahelikopter opgeroepen voor melding Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is er een traumahelikopter opgroepen voor een melding bij de Hercules Segherslaan in Vlissingen. Het ging om een medische situatie

De weg werd afgezet door de politie ook landde er een traumahelikopter. Brandweer werd ook voor assistentie opgeroepen om de persoon uit de flat te takelen. Het slachtoffer is met de ladderwagen van de brandweer uit de woning gehaald en overgedragen aan de ambulance die met spoed naar het ziekenhuis is gereden. Het is nog onduidelijk wat er met het slachtoffer aan de hand is.

- Advertentie -

Bij deze inzet waren twee ambulances, traumahelikopter en een ladderwagen van de brandweer nodig.

 

- Advertentie -
Vorig artikelWinkeldief verzet zich hevig bij zijn aanhouding
Volgend artikelBrandweeroefening WTS 200 in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).