Brandweer Vlissingen rukt uit voor branden

- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen is ook vanavond uitgerukt voor verschillende branden in en om Vlissingen.

Om 20.10 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een containerbrand in de Coosje Buskenstraat in Vlissingen. Nadat de brandweer de brand meester had, konden zij weer doorrijden naar de volgende melding.

- Advertentie -

De volgende melding was een autoband die in de brand stond in de Hyacintenlaan in Vlissingen. Nadat ook deze brand geblust was kon de brandweer wederom doorrijden naar de volgende melding.

Deze melding werd gemeld in Bossenburgh. Een vreugde vuurtje dat uit de hand dreigde te lopen. Bovendien hing er een grimmige sfeer, hierdoor was de politie ook met vier man ter plaatse.

De laatste buitenbrand die wij op beeld hebben vastgelegd was een brand op de Hellingbaan in Vlissingen. Hier stonden de resten van een kliko in de brand. De kliko stond vrij dicht tegen de achterdeur van een magazijn.

 Foto’s

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor meerdere branden
Volgend artikelBrandweer rukt veelvuldig uit voor branden in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.