Brandweer Vlissingen rukt uit voor branden

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen is ook vanavond uitgerukt voor verschillende branden in en om Vlissingen.

Om 20.10 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een containerbrand in de Coosje Buskenstraat in Vlissingen. Nadat de brandweer de brand meester had, konden zij weer doorrijden naar de volgende melding.

De volgende melding was een autoband die in de brand stond in de Hyacintenlaan in Vlissingen. Nadat ook deze brand geblust was kon de brandweer wederom doorrijden naar de volgende melding.

Deze melding werd gemeld in Bossenburgh. Een vreugde vuurtje dat uit de hand dreigde te lopen. Bovendien hing er een grimmige sfeer, hierdoor was de politie ook met vier man ter plaatse.

De laatste buitenbrand die wij op beeld hebben vastgelegd was een brand op de Hellingbaan in Vlissingen. Hier stonden de resten van een kliko in de brand. De kliko stond vrij dicht tegen de achterdeur van een magazijn.

 Foto’s

 

 

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor meerdere branden
Volgend artikelBrandweer rukt veelvuldig uit voor branden in Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier