Brandweer rukt veelvuldig uit voor branden in Vlissingen

VLISSINGEN – De brandweer heeft ook vannacht weer verschillende branden en containers in Vlissingen geblust.

In de Beatrixlaan in Vlissingen heeft de brandweer rond middernacht een container geblust. Al heel de avond worden er branden gemeld in ondergrondse containers en ook buitenbranden. De brandweer zal nog geruime tijd bezig zijn met het blussen van diverse branden in Vlissingen en omgeving.

Foto’s

 

 

Vorig artikelBrandweer Vlissingen rukt uit voor branden
Volgend artikelBrandweerlieden belaagd met vuurwerk
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier