Traumahelikopter opgeroepen voor patiënt Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de ochtend is er een traumahelikopter opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Vincent van Goghlaan in Vlissingen.

Omstreeks 11.45 werden twee ambulanceteam met spoed naar de Vincent van Goghlaan in Vlissingen gestuurd. Omdat later bleek dat de patiënt niet via de trap naar buiten gedragen kon worden, werd een hoogwerker van de Vlissingse brandweer met spoed ter plaatse gevraagd. Ook waren twee politieteams ter plaatse om ook te kunnen helpen.

- Advertentie -

Om 12.25 uur werd er ook een traumateam ter plaatse gevraagd. Deze zouden ter plaatse komen met de traumahelikopter. Een half uur later wist de brandweer de patiënt na veel moeite toch uit de woning naar beneden te halen en kon deze worden vervoerd per ambulance. De traumahelikopter niet meer op locatie ter plekke gekomen. Wel is de trauma-arts ter hoogte van Arnemuiden ingestapt bij de ambulance met de patiënt. De arts is bij het ADRZ in Goes weer opgehaald door de traumahelikopter.

De brandweer van Goes stond stand-by voor het geval er bij de landing en opstijging van de helikopter iets mis zou gaan.

Foto’s

 

- Advertentie -
Vorig artikelMan uit Hulst raakt op nieuwjaarsdag rijbewijs kwijt
Volgend artikelKerstbomenverbranding in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.