Traumahelikopter ingezet bij ADRZ Vlissingen

VLISSINGEN – Vanochtend is de traumahelikopter uit Rotterdam, de Lifeliner 2, ingezet voor een melding bij het ADRZ in Vlissingen.

Omstreeks 10.20 uur werd de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gevraagd bij het ADRZ in Vlissingen. Om ongeveer 11.00 uur liep de arts van het traumateam het ziekenhuis binnen. Even daarvoor werd een patiënt met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis gereden. Wat er precies aan de hand was is nog onduidelijk. De helikopter landde in het park voor het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen.

Foto’s

 

 

Vorig artikelPolitie valt café binnen na tip vuurwapen
Volgend artikelWietkwekerij ontruimd in woning Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier