Gevonden lijk in Vlissingen aan wal gebracht

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het lijk dat vanavond door een vissersboor 20 kilometer voor de kust van Westkapelle werd gevonden is vanavond door de Kustwacht aan wal gebracht in Vlissingen.

Het lijk kwam volgens de politie omstreeks 19.30 uur aan in Vlissingen en zou aan wal worden gebracht via de Poseidonstijger aan de Buitenhaven in Vlissingen. Het lijk werd met een vaartuig van de Kustwacht naar de Buitenhaven in Vlissingen gevaren.

- Advertentie -

Vervolgens is de technische recherche aan boord gegaan van het kustwacht-vaartuig en hebben ter plekke onderzoek gedaan. Het lijk is overgebracht naar een mortuarium. Er zal de komende dagen onderzoek worden gedaan naar de doodsoorzaak, identiteit en de datum van overlijden.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie komt te laat bij hennepkwekerij
Volgend artikelBrandlucht in woon-zorgcentrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.