Gevonden lijk in Vlissingen aan wal gebracht

© Foto: Jordan Pinas
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het lijk dat vanavond door een vissersboor 20 kilometer voor de kust van Westkapelle werd gevonden is vanavond door de Kustwacht aan wal gebracht in Vlissingen.

Het lijk kwam volgens de politie omstreeks 19.30 uur aan in Vlissingen en zou aan wal worden gebracht via de Poseidonstijger aan de Buitenhaven in Vlissingen. Het lijk werd met een vaartuig van de Kustwacht naar de Buitenhaven in Vlissingen gevaren.

- ADVERTENTIE -

Vervolgens is de technische recherche aan boord gegaan van het kustwacht-vaartuig en hebben ter plekke onderzoek gedaan. Het lijk is overgebracht naar een mortuarium. Er zal de komende dagen onderzoek worden gedaan naar de doodsoorzaak, identiteit en de datum van overlijden.

- ADVERTENTIE -