Gevonden lijk in Vlissingen aan wal gebracht

© Foto: Jordan Pinas

VLISSINGEN – Het lijk dat vanavond door een vissersboor 20 kilometer voor de kust van Westkapelle werd gevonden is vanavond door de Kustwacht aan wal gebracht in Vlissingen.

Het lijk kwam volgens de politie omstreeks 19.30 uur aan in Vlissingen en zou aan wal worden gebracht via de Poseidonstijger aan de Buitenhaven in Vlissingen. Het lijk werd met een vaartuig van de Kustwacht naar de Buitenhaven in Vlissingen gevaren.

Vervolgens is de technische recherche aan boord gegaan van het kustwacht-vaartuig en hebben ter plekke onderzoek gedaan. Het lijk is overgebracht naar een mortuarium. Er zal de komende dagen onderzoek worden gedaan naar de doodsoorzaak, identiteit en de datum van overlijden.

Vorig artikelPolitie komt te laat bij hennepkwekerij
Volgend artikelBrandlucht in woon-zorgcentrum Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier