Brandlucht in woon-zorgcentrum Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht omstreeks 00.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand in het woon-zorgcentrum aan de Vredehoflaan in Vlissingen. Twee tankautospuiten en een hoogwerker gingen met spoed ter plaatse.

Het bleek te gaan om een sterkte brandlucht in een deel van het woon-zorgcentrum Han Warren. Uit voorzorg werd er opgeschaald naar middelbrand, dit omdat het om een woon-zorgcentrum ging, meldde de Veiligheidsregio Zeeland. Ook was er een ambulanceteam ter plaatse uit voorzorg.

- Advertentie -

De brandweer heeft de desbetreffende woning onderzocht om vast te stellen waar de brandlucht precies vandaan zou komen. Volgens onbevestigde berichten zou de oorzaak een brandende wc-rol zijn.

- Advertentie -
Vorig artikelGevonden lijk in Vlissingen aan wal gebracht
Volgend artikelGaslek bij werkzaamheden Burgemeester Stemerdinglaan Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.