Dode voor kust Westkapelle is Belgische vermiste vouw

VLISSINGEN – Het stoffelijk overschot dat gisteravond door een vissersboor 20 kilometer voor de kust van Westkapelle werd gevonden is van een vrouw uit België.

Het stoffelijk overschot, een 51-jarige vrouw uit Belgische Nieuwpoort, was door haar familie in december 2014 als vermist opgegeven. Het bureau vermiste personen vond al heel snel een match met de uit december 2014 vermiste vrouw. Na de gebitsinformatie te hebben vergeleken met het gevonden lijk kon met zekerheid worden bevestigd dat het om de vermiste Belgische gaat.

Het lijk werd gisteren na ontdekking door een vissersboot, met een Kustwacht-vaartuig naar de Buitenhaven van Vlissingen gebracht. De technische recherche heeft ter plekke onderzoek gedaan. Vervolgens is het lichaam naar een mortuarium gebracht voor verder onderzoek.

Zie ook:

Gevonden lijk in Vlissingen aan wal gebracht (20-01-2015)

Vorig artikelGaslek bij werkzaamheden Burgemeester Stemerdinglaan Souburg
Volgend artikelKNMI: Kans op gladheid door winterse neerslag
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier