Dode voor kust Westkapelle is Belgische vermiste vouw

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het stoffelijk overschot dat gisteravond door een vissersboor 20 kilometer voor de kust van Westkapelle werd gevonden is van een vrouw uit België.

Het stoffelijk overschot, een 51-jarige vrouw uit Belgische Nieuwpoort, was door haar familie in december 2014 als vermist opgegeven. Het bureau vermiste personen vond al heel snel een match met de uit december 2014 vermiste vrouw. Na de gebitsinformatie te hebben vergeleken met het gevonden lijk kon met zekerheid worden bevestigd dat het om de vermiste Belgische gaat.

- ADVERTENTIE -

Het lijk werd gisteren na ontdekking door een vissersboot, met een Kustwacht-vaartuig naar de Buitenhaven van Vlissingen gebracht. De technische recherche heeft ter plekke onderzoek gedaan. Vervolgens is het lichaam naar een mortuarium gebracht voor verder onderzoek.

Zie ook:

Gevonden lijk in Vlissingen aan wal gebracht (20-01-2015)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier