KNMI: Kans op gladheid door winterse neerslag

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het Koninklijk Nederlands meteorologisch Instituut (KNMI) waarschuwt aankomende zaterdag voor gladheid door winterse neerslag. Het KNMI heeft van 03.00 tot 08.00 uur code geel afgegeven.

In de nacht van zaterdag op zondag zal de winterse neerslag het westen van onze provincie bereiken, hierna trekt het via het oosten over de rest van Nederland. Volgens het KNMI is er kans op (natte) sneeuw, ijzel of ijsregen met gladheid als gevolg. Het oosten en het zuidoosten maken volgens het instituut de meeste kans op droge sneeuw.

- Advertentie -

Zaterdagochtend is de winterse neerslag volgens het KNMI in het westen overgegaan in regen. Hierna zal het snel weer droog zijn.

Bekijk het actuele weerbericht voor vandaag, klik hier!

- Advertentie -
Vorig artikelDode voor kust Westkapelle is Belgische vermiste vouw
Volgend artikelDronken man verzet zich bij aanhouding
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.