Overval op groenteboer in Vlissingen

VLISSINGEN – Vanochtend is op het Groenewoud in Vlissingen de groenteboer overvallen, een persoon, vermoedelijk de eigenaar, is lichtgewond geraakt.

Omstreeks kwart voor tien werd er een ambulance naar het Groenewoud gestuurd. Volgens de politie is de dader voortvluchtig en zou er op een fiets vandoor zijn gegaan. Het gaat om een getinte man van 20 tot 30 jaar oud. De dader bedreigde de eigenaar met een mes en probeerde geld uit de kassa te pakken. Het slachtoffer liep door de overval een hoofdwond op en is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Van de dader is een summier signalement bekend, wel is bekend dat de man een snorretje had en een kort/klein mutsje droeg. Van de dader ontbreekt nu nog ieder spoor. De politie is gestart met een onderzoek, de recherche is ter plaatse. Getuigen kunnen zich melden via het algemene nummer van de politie: 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan naar: 0800-7000

 

 

Vorig artikelBrandweer blust keukenbrand in Oost-Souburg
Volgend artikelTraumahelikopter opgroepen bij Vrijburgbad
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier