Brandweer blust keukenbrand in Oost-Souburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Vanochtend is de brandweer met spoed uitgerukt voor een keukenbrand aan de Prins Hendrikstraat in Oost-Souburg. Een tankautospuit en een hoogwerker van de Vlissingse brandweer werden ingezet.

De brand werd om 11.24 uur gemeld, hierop stuurde de meldkamer de 19-4532 (tankautospuit Oost-Souburg) en de 19-4551 (hoogwerker Vlissingen) met spoed ter plaatse. Aangekomen bleek de brand mee te vallen, de brandweer had het incident binnen enkele minuten onder controle. Ook was er een First responder ter plaatse, een arts heeft de bewoonster onderzocht. Na onderzoek bleek dat zij niet gewond was geraakt.

- ADVERTENTIE -

Wat de oorzaak van de brand was is niet bekend. Na ongeveer 20 minuten kon de brandweer haar materiaal inpakken en terug gaan naar de post.

Foto’s

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier