Brandweer blust keukenbrand in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanochtend is de brandweer met spoed uitgerukt voor een keukenbrand aan de Prins Hendrikstraat in Oost-Souburg. Een tankautospuit en een hoogwerker van de Vlissingse brandweer werden ingezet.

De brand werd om 11.24 uur gemeld, hierop stuurde de meldkamer de 19-4532 (tankautospuit Oost-Souburg) en de 19-4551 (hoogwerker Vlissingen) met spoed ter plaatse. Aangekomen bleek de brand mee te vallen, de brandweer had het incident binnen enkele minuten onder controle. Ook was er een First responder ter plaatse, een arts heeft de bewoonster onderzocht. Na onderzoek bleek dat zij niet gewond was geraakt.

- Advertentie -

Wat de oorzaak van de brand was is niet bekend. Na ongeveer 20 minuten kon de brandweer haar materiaal inpakken en terug gaan naar de post.

Foto’s

- Advertentie -
Vorig artikelPatiënt uit woning, brandweer assisteert
Volgend artikelOverval op groenteboer in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.