Brandweer blust keukenbrand in Oost-Souburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Vanochtend is de brandweer met spoed uitgerukt voor een keukenbrand aan de Prins Hendrikstraat in Oost-Souburg. Een tankautospuit en een hoogwerker van de Vlissingse brandweer werden ingezet.

De brand werd om 11.24 uur gemeld, hierop stuurde de meldkamer de 19-4532 (tankautospuit Oost-Souburg) en de 19-4551 (hoogwerker Vlissingen) met spoed ter plaatse. Aangekomen bleek de brand mee te vallen, de brandweer had het incident binnen enkele minuten onder controle. Ook was er een First responder ter plaatse, een arts heeft de bewoonster onderzocht. Na onderzoek bleek dat zij niet gewond was geraakt.

Wat de oorzaak van de brand was is niet bekend. Na ongeveer 20 minuten kon de brandweer haar materiaal inpakken en terug gaan naar de post.

Foto’s

Vorig artikelPatiënt uit woning, brandweer assisteert
Volgend artikelOverval op groenteboer in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier