112 Vlissingen & Souburg haalt 2000 likes op Facebook

Vandaag heeft 112 Vlissingen & Souburg de 2000 likes gehaald op haar Facebook-pagina. Na twee jaar actief incidenten gefotografeerd/gefilmd te hebben is dit een mooi en verbluffend resultaat. Wij zijn dan ook zeer blij met deze prachtige waardering.

Onze redactieleden staan 24/7 klaar om voor alle geïnteresseerden en inwoners van de Gemeente Vlissingen het laatste 112-nieuws in beeld en tekst te publiceren.

Wij hopen dit nog enkele jaren voor u te kunnen waarmaken. Om dit te kunnen blijven doen zijn wij afhankelijk van de bezoekers van onze website, de likers op onze Facebook-pagina en de volgers op ons Twitter-account.

Namens onze volledige redactie willen wij u hartelijk bedanken voor uw interesse en de vele nieuwstips die wij van u kregen.

Redactie 112 Vlissingen & Souburg (www.https://www.112vlissingen-souburg.nl)

Vorig artikelKNMI geeft code geel af vanwege zware windstoten
Volgend artikelIncident bedrijventerrein Denemarkenweg Ritthem
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier