112 Vlissingen & Souburg haalt 2000 likes op Facebook

- Advertentie -

Vandaag heeft 112 Vlissingen & Souburg de 2000 likes gehaald op haar Facebook-pagina. Na twee jaar actief incidenten gefotografeerd/gefilmd te hebben is dit een mooi en verbluffend resultaat. Wij zijn dan ook zeer blij met deze prachtige waardering.

Onze redactieleden staan 24/7 klaar om voor alle geïnteresseerden en inwoners van de Gemeente Vlissingen het laatste 112-nieuws in beeld en tekst te publiceren.

- Advertentie -

Wij hopen dit nog enkele jaren voor u te kunnen waarmaken. Om dit te kunnen blijven doen zijn wij afhankelijk van de bezoekers van onze website, de likers op onze Facebook-pagina en de volgers op ons Twitter-account.

Namens onze volledige redactie willen wij u hartelijk bedanken voor uw interesse en de vele nieuwstips die wij van u kregen.

Redactie 112 Vlissingen & Souburg (www.https://www.112vlissingen-souburg.nl)

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI geeft code geel af vanwege zware windstoten
Volgend artikelIncident bedrijventerrein Denemarkenweg Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.