Incident bedrijventerrein Denemarkenweg Ritthem

RITTHEM – Vanavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een incident op een bedrijventerrein aan de Denemarkenweg in Ritthem.

Om 21.42 uur werd er een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Even later werd er ook een traumateam uit Rotterdam ter plaatse gevraagd. Het incident zou op een bedrijventerrein aan de Denemarkenweg plaatsvinden.

Het traumateam is uiteindelijk niet meer ter plaatse gekomen. De persoon is zonder spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Vorig artikel112 Vlissingen & Souburg haalt 2000 likes op Facebook
Volgend artikelLosgekomen gevel verwoest garagebox
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier