Auto raakt beschadigd door ongeval Nieuwe Vlissingseweg

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag heeft er op de Nieuwe Vlissingseweg een ongeval plaatsgevonden ter hoogte van de afslag naar Vrijburg.

Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. Uit voorzorg werd er een ambulance ter plekke gevraagd. Deze bleek niet nodig, niemand raakte gewond.

De personenauto is door een berger weg getakeld.

Vorig artikelBrandweer zaagt omgevallen boom in stukken
Volgend artikelLandelijk politienummer 0900-8844 niet bereikbaar
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier