Dronken man aangehouden na vast pakken agent

VLISSINGEN – Aan de Aagje Dekenstraat hebben agenten twee mannen aangehouden. Een van de mannen pakte een agent van achter vast. De 31-jarige Vlissinger was dronken. Een 30-jarige plaatsgenoot bemoeide zich met de aanhouding en is vervolgens ook opgepakt. Hij verkeerde ook onder invloed van alcohol.

Twee dienders hielden op vrijdag 10 april rond 19.55 uur toezicht bij een supermarkt. Plots werd een van de agenten van achteren beetgepakt door de 31-jarige verdachte. Daarop is de man aangehouden.

Een groep van acht personen begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien. Een van de mannen uit de groep was hierbij nadrukkelijk aanwezig en recalcitrant.

Toen de agenten om zijn legitimatie vroegen kon hij deze niet tonen. Vervolgens gaf hij tot drie keer toe een valse naam op. De man is vervolgens aangehouden. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor zijn ze met een proces-verbaal op zak vrij gelaten.

Vorig artikelMan met verschillende soorten drugs op zak aangehouden
Volgend artikelOost-Souburgse beledigd en krabt politieagent
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier