Dronken man aangehouden na vast pakken agent

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan de Aagje Dekenstraat hebben agenten twee mannen aangehouden. Een van de mannen pakte een agent van achter vast. De 31-jarige Vlissinger was dronken. Een 30-jarige plaatsgenoot bemoeide zich met de aanhouding en is vervolgens ook opgepakt. Hij verkeerde ook onder invloed van alcohol.

Twee dienders hielden op vrijdag 10 april rond 19.55 uur toezicht bij een supermarkt. Plots werd een van de agenten van achteren beetgepakt door de 31-jarige verdachte. Daarop is de man aangehouden.

- Advertentie -

Een groep van acht personen begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien. Een van de mannen uit de groep was hierbij nadrukkelijk aanwezig en recalcitrant.

Toen de agenten om zijn legitimatie vroegen kon hij deze niet tonen. Vervolgens gaf hij tot drie keer toe een valse naam op. De man is vervolgens aangehouden. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor zijn ze met een proces-verbaal op zak vrij gelaten.

- Advertentie -
Vorig artikelMan met verschillende soorten drugs op zak aangehouden
Volgend artikelOost-Souburgse beledigd en krabt politieagent
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.