Oost-Souburgse beledigd en krabt politieagent

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een agent die zaterdag 11 april naar aanleiding van een melding van geluidsoverlast polshoogte ging nemen aan de Kasteelstraat is gekrabd en beledigd. Een 23-jarige vrouw uit Oost-Souburg is hier voor aangehouden.

Agenten kwam rond 0.10 uur aan bij een woning aan de Kasteelstraat. In de woning waren acht personen aanwezig die dronken en luidruchtig waren. De 23-jarige verdachte begon de agenten uit te schelden.

- Advertentie -

In eerste instantie werd ze door de dienders genegeerd. Toen de rust was wedergekeerd gingen de agenten naar buiten. De vrouw kwam ze achterna en begon ze opnieuw te beledigen. Ze is vervolgens aangehouden. Daarbij stribbelde ze flink tegen en krabde ze een agent. Ze is afgevoerd en vastgezet.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken man aangehouden na vast pakken agent
Volgend artikelBestelbus beschadigd na botsing met lantaarnpaal
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.