Oost-Souburgse beledigd en krabt politieagent

VLISSINGEN – Een agent die zaterdag 11 april naar aanleiding van een melding van geluidsoverlast polshoogte ging nemen aan de Kasteelstraat is gekrabd en beledigd. Een 23-jarige vrouw uit Oost-Souburg is hier voor aangehouden.

Agenten kwam rond 0.10 uur aan bij een woning aan de Kasteelstraat. In de woning waren acht personen aanwezig die dronken en luidruchtig waren. De 23-jarige verdachte begon de agenten uit te schelden.

In eerste instantie werd ze door de dienders genegeerd. Toen de rust was wedergekeerd gingen de agenten naar buiten. De vrouw kwam ze achterna en begon ze opnieuw te beledigen. Ze is vervolgens aangehouden. Daarbij stribbelde ze flink tegen en krabde ze een agent. Ze is afgevoerd en vastgezet.

Vorig artikelDronken man aangehouden na vast pakken agent
Volgend artikelBestelbus beschadigd na botsing met lantaarnpaal
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier