Auto raakt flink beschadigd na ongeval Nieuwe Vlissingseweg

© Foto: Frans Bosscha

VLISSINGEN – Twee auto’s zijn vanavond flink beschadigd geraakt nadat deze met elkaar in botsing kwamen. Het ongeval gebeurde op de Nieuwe Vlissingseweg met de afslag naar de Sloeweg in Vlissingen.

Twee ambulances en enkele politievoertuigen haastte zich rond 20.07 uur naar de plaats van het ongeval. Na onderzoek bleek geen van beide bestuurders gewond. Wel heeft de politie bij de bestuurders een blaastest afgenomen.

De politie heeft een persoon meegenomen. Een bergingsbedrijf heeft beide personenauto’s weggesleept. Omdat door de klap enkele onderdelen van beide auto’s over de weg lagen, heeft de politie deze bij elkaar geveegd

Vorig artikelBelastingdienst inde ruim 29.000 euro bij grote controle Vlissingen
Volgend artikelBrandweer bevrijdt hond uit na melding Fort Rammekens
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier