Auto raakt flink beschadigd na ongeval Nieuwe Vlissingseweg

© Foto: Frans Bosscha
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Twee auto’s zijn vanavond flink beschadigd geraakt nadat deze met elkaar in botsing kwamen. Het ongeval gebeurde op de Nieuwe Vlissingseweg met de afslag naar de Sloeweg in Vlissingen.

Twee ambulances en enkele politievoertuigen haastte zich rond 20.07 uur naar de plaats van het ongeval. Na onderzoek bleek geen van beide bestuurders gewond. Wel heeft de politie bij de bestuurders een blaastest afgenomen.

- ADVERTENTIE -

De politie heeft een persoon meegenomen. Een bergingsbedrijf heeft beide personenauto’s weggesleept. Omdat door de klap enkele onderdelen van beide auto’s over de weg lagen, heeft de politie deze bij elkaar geveegd

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier