Belastingdienst inde ruim 29.000 euro bij grote controle Vlissingen

© www.https://www.112vlissingen-souburg.nl. Eerdere controle in 2014.

VLISSINGEN – De Politie, Belastingdienst, de Gemeente Vlissingen, Arbeidsinspectie, Orionis Walcheren, ISZW en de Douane hielden vrijdag 10 april jl. een grote controle op het Baskensburgplein in Vlissingen. Hierbij inde de Belastingdienst ruim 29.000 euro.

De controle startte om 14.00 uur en eindige om 20.00 uur. Bij kleine overtredingen gaf de politie alleen een waarschuwing, dit in het kader van de COA-acties. Op alle centrale locaties in en om Vlissingen stonden scan-auto’s geparkeerd. Deze zogeheten scan-auto’s scande de passerende voertuigen, als er aanleiding was om de auto’s, brommers en scooters te controleren werden de desbetreffende rijwielen door politiemotors naar het plein geleid. 160 voertuigen daadwerkelijk gecontroleerd.

De Belastingdienst stuitte op 30 openstaande belastingaanslagen. Ook legde de Belastingdienst beslag op 30 voertuigen, hiervan werden er 14 weggesleept. Dit gebeurde omdat de belastingschuld niet direct kon worden betaald.

De politie inde in totaal 3.847 euro aan openstaande boetes. Ook gaat Orionis Walcheren bij 20 mensen nader onderzoek doen om te kijken of zij recht hebben op een uitkering. Bij 7 mensen inde de Douane naheffingen, dit voor een totaal bedrag van 10.500 euro. Ook schorste zij 1 kenteken. De Gemeente Vlissingen inde op haar beurt 698 euro aan openstaande belastingschulden. Er werd door de parketpolitie één persoon gearresteerd omdat hij een politieambtenaar beledigde.

 

Vorig artikelWoning Van Dishoeckstraat Vlissingen beschoten
Volgend artikelAuto raakt flink beschadigd na ongeval Nieuwe Vlissingseweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier