Ongeval met beknelling op Sloeweg Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanochtend heeft er op de Sloeweg ter hoogte van de afslag naar Westerzicht een ongeval plaatsgevonden. De bestuurder zat hierbij bekneld.

Even voor 08.00 uur werden brandweer, politie en een ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Sloeweg. Omdat er sprake was van een beknelling werd ook een hulpverleningsvoertuig opgeroepen.

Omdat het slachtoffer gewond was, werd een kwartier later ook een traumahelikopter uit Gelderland gealarmeerd. Deze is echter niet meer ingezet, het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De politie heeft het verkeer dat vanaf de A58 de Sloeweg op kwam omgeleid. De Sloeweg is inmiddels weer vrijgegeven voor het overige verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

Hoe het ongeval is gebeurt is nog niet bekend.

Vorig artikelGewonde na aanrijding Moeringweg Ritthem
Volgend artikelGaslekkage Steengrachtstraat Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier