Ongeval met beknelling op Sloeweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend heeft er op de Sloeweg ter hoogte van de afslag naar Westerzicht een ongeval plaatsgevonden. De bestuurder zat hierbij bekneld.

Even voor 08.00 uur werden brandweer, politie en een ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Sloeweg. Omdat er sprake was van een beknelling werd ook een hulpverleningsvoertuig opgeroepen.

- Advertentie -

Omdat het slachtoffer gewond was, werd een kwartier later ook een traumahelikopter uit Gelderland gealarmeerd. Deze is echter niet meer ingezet, het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De politie heeft het verkeer dat vanaf de A58 de Sloeweg op kwam omgeleid. De Sloeweg is inmiddels weer vrijgegeven voor het overige verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

Hoe het ongeval is gebeurt is nog niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde na aanrijding Moeringweg Ritthem
Volgend artikelGaslekkage Steengrachtstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.