Gaslekkage Steengrachtstraat Vlissingen

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is de brandweer samen met de politie met spoed uitgerukt voor een melding gevaarlijke stoffen op de Steengrachtstraat in Vlissingen.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland is de lekkage ontstaan door werkzaamheden aan de straat. Politie heeft de straat afgezet, energiebedrijf Delta is ter plaatse samen met de brandweer.

Delta is korte tijd bezig geweest met het opgraven van de gasleiding, om het lek te kunnen dichten. De brandweer bleef volgens de Veiligheidsregio Zeeland ter plaatse uit voorzorg. De Steengrachtstraat ter hoogte van de Stoppelaarstraat werd afgesloten door de politie.

Rond 12.10 uur is was het lek gedicht en werd de weg vrijgegeven.

Vorig artikelOngeval met beknelling op Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelVrouw (47) raakt gewond na ongeval op Sloeweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier