Gaslekkage Steengrachtstraat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is de brandweer samen met de politie met spoed uitgerukt voor een melding gevaarlijke stoffen op de Steengrachtstraat in Vlissingen.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland is de lekkage ontstaan door werkzaamheden aan de straat. Politie heeft de straat afgezet, energiebedrijf Delta is ter plaatse samen met de brandweer.

- Advertentie -

Delta is korte tijd bezig geweest met het opgraven van de gasleiding, om het lek te kunnen dichten. De brandweer bleef volgens de Veiligheidsregio Zeeland ter plaatse uit voorzorg. De Steengrachtstraat ter hoogte van de Stoppelaarstraat werd afgesloten door de politie.

Rond 12.10 uur is was het lek gedicht en werd de weg vrijgegeven.

- Advertentie -
Vorig artikelOngeval met beknelling op Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelVrouw (47) raakt gewond na ongeval op Sloeweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.