Negen personen krijgen gedragsaanwijzingen voor centrum

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Eind vorige week hebben in totaal negen Vlissingers een gedragsaanwijzing voor het centrum van de stad opgelegd gekregen van de officier van justitie. Ze maken deel uit van een groep die regelmatig voor overlast zorgt.

Het gaat onder andere om winkeldieven, drugsdealers en mensen die op een andere manier overlast veroorzaken. Daarbij moet gedacht worden aan veelvuldig wildplassen en openbare dronkenschap.

- ADVERTENTIE -

Gedragsaanwijzingen hebben als doel om notoire overlastgevers, die regelmatig strafbare feiten plegen, voor een bepaalde periode uit een gebied te weren. Mensen die bijvoorbeeld drugs dealen, hinderlijk rondhangen of geen respect hebben voor personen of andermans spullen en daarbij worden betrapt, kunnen rekenen op een gedragsaanwijzing.

- ADVERTENTIE -