Drie aanhoudingen na melding vuurwapen in vensterbank

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De drie personen de gisteravond laat zijn aangehouden in de Glacistraat in Vlissingen hadden in de woning waar zij verbleven een vuurwapen in de vensterbank liggen, dit laat de politie zojuist weten.

De melding kwam op dinsdag 5 mei rond 22.25 uur binnen bij de politie. Direct hebben een groot aantal agenten positie ingenomen bij de betreffende woning. Daarbij zagen een aantal agenten inderdaad een vuurwapen voor het raam liggen. In het pand waren op dat moment drie mannen aanwezig. Toen zij het pand verlieten zijn ze in de Badhuisstraat door agenten met getrokken pistolen aangehouden. De verdachten zijn een 35-jarige Vlissinger, een 36-jarige Schiedammer en een 47-jarige man uit Goes.

- ADVERTENTIE -

Na de aanhoudingen is het pand waar de mannen verbleven doorzocht. Daarbij werden een vuurwapen en ook een busje traangas aangetroffen. De drie verdachten zijn ingesloten in verband met verder onderzoek.

Zie ook:

– Agenten arresteren 3 personen met getrokken wapens (5 mei 2015)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier