Man aangehouden met 20 gram hasj op zak

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een 18-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is maandag na een korte achtervolging in de Prins Bernhardstraat in Oost-Souburg aangehouden. Hij had zo’n 20 gram hasj op zak.

Agenten zagen de man op maandag 11 mei rond 23.30 uur zonder verlichting over het Oranjeplein fietsen. Ze hielden hem staande. De dienders roken een sterke hennepgeur bij de man. De verdachte overhandigde na zijn staandehouding een zakje met een kleine hoeveelheid hennep aan de agenten.

- Advertentie -

De man ging er vervolgens te voet vandoor. Daarbij verloor hij nog een zakje waarin achteraf zo’n 20 gram hasj bleek te zitten. De agenten achtervolgden de man en met behulp van een diensthond vonden ze de man in de bosje aan de Prins Bernhardstraat. Hij is aangehouden en ingesloten.

 

- Advertentie -
Vorig artikelJongen beroofd van fiets, politie zoekt getuigen
Volgend artikelPolitie pakt persoon op na vondst wietkwekerij
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.