Man aangehouden met 20 gram hasj op zak

OOST-SOUBURG – Een 18-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is maandag na een korte achtervolging in de Prins Bernhardstraat in Oost-Souburg aangehouden. Hij had zo’n 20 gram hasj op zak.

Agenten zagen de man op maandag 11 mei rond 23.30 uur zonder verlichting over het Oranjeplein fietsen. Ze hielden hem staande. De dienders roken een sterke hennepgeur bij de man. De verdachte overhandigde na zijn staandehouding een zakje met een kleine hoeveelheid hennep aan de agenten.

De man ging er vervolgens te voet vandoor. Daarbij verloor hij nog een zakje waarin achteraf zo’n 20 gram hasj bleek te zitten. De agenten achtervolgden de man en met behulp van een diensthond vonden ze de man in de bosje aan de Prins Bernhardstraat. Hij is aangehouden en ingesloten.

 

Vorig artikelJongen beroofd van fiets, politie zoekt getuigen
Volgend artikelPolitie pakt persoon op na vondst wietkwekerij
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier