Jongen beroofd van fiets, politie zoekt getuigen

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie doet onderzoek naar een beroving waarbij een fiets buit is gemaakt en is op zoek naar getuigen.

De beroving vond plaats op dinsdagavond 5 mei. Een 15-jarige jongen fietste rond 23.30 uur op het fietspad langs de Bachlaan. Een man vroeg aan hem of hij zijn fiets wilde verkopen. De jongen zei dat hij dat niet wilde en fietste hard weg. De man kwam naar hem toe gerend en trapte tegen de fiets. De jongen viel en de man ging er met zijn fiets vandoor.

- ADVERTENTIE -

Volgens de benadeelde gaat het om een blanke man van ongeveer 20-25 jaar, blond haar met een schuine scheiding. Hij droeg een blauwe jas en een blauwe spijkerbroek. De gestolen fiets is goudkleurig en van het merk Giant.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u meer informatie. Geef dit dan door aan de politie via 0900-8844.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier