Politie arresteert drie verdachten na poging inbraak

VLISSINGEN – Dankzij een alerte voorbijganger zijn woensdagavond drie mannen aangehouden in de Nieuwe Vlissingseweg op verdenking van een poging inbraak in een woning aan de Zuiderbaan.

De voorbijganger loopt omstreeks 23.10 uur in de omgeving van de Zuiderbaan als hij een klap hoort en glasgerinkel. Vervolgens ziet hij drie jonge mannen wegrennen en alarmeert de politie. Deze traceert de verdachten in een voertuig op de Nieuwe Vlissingseweg. Omdat zij voldoen aan het opgegeven signalement zijn alle drie de inzittenden voor verhoor en onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De mannen van respectievelijk 18, 19 en 20 jaar zijn allen afkomstig uit de gemeente Vlissingen en zitten momenteel nog vast.

Vorig artikelBrandweer assisteert ambulanceteam Coosje Buskenstraat
Volgend artikelBrandweer spoelt riolering door in verband met stankoverlast
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier