Politie arresteert drie verdachten na poging inbraak

- Advertentie -

VLISSINGEN – Dankzij een alerte voorbijganger zijn woensdagavond drie mannen aangehouden in de Nieuwe Vlissingseweg op verdenking van een poging inbraak in een woning aan de Zuiderbaan.

De voorbijganger loopt omstreeks 23.10 uur in de omgeving van de Zuiderbaan als hij een klap hoort en glasgerinkel. Vervolgens ziet hij drie jonge mannen wegrennen en alarmeert de politie. Deze traceert de verdachten in een voertuig op de Nieuwe Vlissingseweg. Omdat zij voldoen aan het opgegeven signalement zijn alle drie de inzittenden voor verhoor en onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -

De mannen van respectievelijk 18, 19 en 20 jaar zijn allen afkomstig uit de gemeente Vlissingen en zitten momenteel nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer assisteert ambulanceteam Coosje Buskenstraat
Volgend artikelBrandweer spoelt riolering door in verband met stankoverlast
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.