Brandweer assisteert ambulanceteams in Oost-Souburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Vanmiddag zijn twee politievoertuigen, twee ambulances, een Rapid Responder en een ladderwagen uitgerukt voor een vermoedelijke reanimatie aan de Zuiderzeestraat in Oost-Souburg.

Rond 16.45 uur werden twee ambulances met spoed naar de Zuiderzeestraat in Oost-Souburg gestuurd. Ongeveer 15 minuten later werd ook een ladderwagen van de beroepsbrandweer uit Middelburg met spoed ter plekke gevraagd.

De ladderwagen van de brandweer was opgeroepen om de patiënt via het raam naar buiten te takelen, echter is de ladderwagen niet meer ingezet. De hulp van alle hulpverleners mocht echter niet meer baten, de patiënt is overleden.

Vorig artikelBrandweer blust brand in afvalcontainer Ritthem
Volgend artikelPolitie pakt Vlissingse straatrover op
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier