Brandweer assisteert ambulanceteams in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanmiddag zijn twee politievoertuigen, twee ambulances, een Rapid Responder en een ladderwagen uitgerukt voor een vermoedelijke reanimatie aan de Zuiderzeestraat in Oost-Souburg.

Rond 16.45 uur werden twee ambulances met spoed naar de Zuiderzeestraat in Oost-Souburg gestuurd. Ongeveer 15 minuten later werd ook een ladderwagen van de beroepsbrandweer uit Middelburg met spoed ter plekke gevraagd.

- Advertentie -

De ladderwagen van de brandweer was opgeroepen om de patiënt via het raam naar buiten te takelen, echter is de ladderwagen niet meer ingezet. De hulp van alle hulpverleners mocht echter niet meer baten, de patiënt is overleden.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brand in afvalcontainer Ritthem
Volgend artikelPolitie pakt Vlissingse straatrover op
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.