Politie pakt Vlissingse straatrover op

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 39-jarige man uit Vlissingen zit vast op verdenking van een straatroof. Hij was herkend en werd de volgende dag gearresteerd.

Het misdrijf vond plaats op maandagavond 8 juni jl. op de Hermesweg in Vlissingen. De 24-jarige aangever had net shag gekocht bij een supermarkt. Hij liep met het pakje shag en een bankbiljet van € 20,- in zijn handen naar buiten. Hij kwam op dat moment een bekende tegen. De bekende uitte direct op agressieve toon dreigementen en eiste het bankbiljet en de shag op. Omdat het slachtoffer vermoedde dat zijn dader onder invloed van drugs was, gaf hij de spullen aan zijn belager. Er raakte niemand gewond.

- Advertentie -

Op basis van de aangifte en beschikbare informatie, stelde de politie een nader onderzoek in. Het spoor leidde naar de 39-jarige verdachte.

Hij werd dinsdagmiddag 9 juni 2015 aangehouden. De arrestant is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer assisteert ambulanceteams in Oost-Souburg
Volgend artikelJongeren aangehouden na negeren bevel politieagenten
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.