Man aangehouden na overtreden gebiedsverbod

VLISSINGEN – Een 54-jarige Vlissinger is vanochtend aangehouden omdat hij een gebiedsverbod overtrad.

Buitengewoon Opsporingsambtenaren van de gemeente Vlissingen hadden de man in de Coosje Buskenstraat staande gehouden. De man heeft een gebiedsverbod voor het centrum van Vlissingen nadat hij regelmatig voor overlast had gezorgd.

De man heeft het gebiedsverbod al meerdere keren overtreden en werd nu door de politie aangehouden. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Vorig artikelKNMI geeft code geel in verband met gevaarlijk weer
Volgend artikelBrandweer rukt uit na blikseminslag in boom
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier