Man zwaait met messen en uit doodsbedreigingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de Sarazijnstraat in Vlissingen hebben politieagenten gisteravond een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man zou verschillende mensen met de dood hebben bedreigt.

De verdachte zou daarbij in iedere hand een mes hebben gehad waarmee hij naar de slachtoffers stekende bewegingen maakte.

- Advertentie -

Toen de dienders zaterdagavond rond 21.35 uur op de melding afkwamen, gingen zij met de 44-jarige man in gesprek. Dit maanden hem tot rust. Echter bleef hij doorgaan met zijn bedreigingen, de messen had hij op dat moment niet bij zich.

De agenten hebben de man aangehouden, ter plaatse werden wel twee messen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De 44-jarige man is voor verder onderzoek vast gezet en overgebracht naar politiecellencomplex van de gevangenis Torentijd in Middelburg.

Wat de aanleiding was voor zijn gedrag zal tijdens het onderzoek duidelijk worden.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt kat van balkon Vlissingen
Volgend artikelVlissinger betaalt met vals biljet
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.