Honderden nepartikelen in Vlissingse woning

© www.https://www.112vlissingen-souburg.nl

VLISSINGEN – Een 31-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Vlissingen werden dinsdag 30 juni rond 15.00 uur aangehouden op verdenking van fraude. In hun woning werd een grote partij nepmerkkleding en -schoenen gevonden.

De politie startte een onderzoek nadat er informatie was binnengekomen dat vanuit de woning aan de Paul Krugerstraat vermoedelijk nepmerkkleding werd verkocht. Dinsdagmiddag werd bij een zoeking in de woning 222 paar nepmerkschoenen en 52 nepmerkkledingstukken aangetroffen.

Ook vonden agenten in de woning 100 gram henneptoppen en 1695 Euro contant geld. De goederen werden in beslag genomen. De twee bewoners werden aangehouden en zijn ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.

Vorig artikelFikse scooterbrand aan de Simon de Vliegerlaan Vlissingen
Volgend artikelAuto komt tot stilstand op dijk Ritthem
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier