Honderden nepartikelen in Vlissingse woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 31-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Vlissingen werden dinsdag 30 juni rond 15.00 uur aangehouden op verdenking van fraude. In hun woning werd een grote partij nepmerkkleding en -schoenen gevonden.

De politie startte een onderzoek nadat er informatie was binnengekomen dat vanuit de woning aan de Paul Krugerstraat vermoedelijk nepmerkkleding werd verkocht. Dinsdagmiddag werd bij een zoeking in de woning 222 paar nepmerkschoenen en 52 nepmerkkledingstukken aangetroffen.

- Advertentie -

Ook vonden agenten in de woning 100 gram henneptoppen en 1695 Euro contant geld. De goederen werden in beslag genomen. De twee bewoners werden aangehouden en zijn ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelFikse scooterbrand aan de Simon de Vliegerlaan Vlissingen
Volgend artikelAuto komt tot stilstand op dijk Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.