Auto komt tot stilstand op dijk Ritthem

- Advertentie -

RITTHEM – Vanavond is een personenauto op een dijk aan de Westerhavendam in Ritthem door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt.

Omstreeks 18.20 uur werd de brandweer van Oost-Souburg met spoed ter plekke gestuurd naar de Westerhavendam in Ritthem. Ter plekke bleek een auto op de dijk te staan die half naar beneden was gekomen.

- Advertentie -

De linker voorkant van het voertuig was flink beschadig. De bestuurder van de auto verloor vermoedelijk de controle over het stuur en kwam tot stilstand op de dijk.

Een ambulancemedewerker heeft samen met de brandweer de man uit de auto gehaald. Nadat de man was onderzocht bleek hij niet gewond te zijn, verder vervoer naar een ziekenhuis was niet noodzakelijk.

Een bergingsbedrijf heeft de auto van de dijk gehaald en geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelHonderden nepartikelen in Vlissingse woning
Volgend artikelBuitenbrand op dijk aan de Nieuwe Vlissinsgeweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.