Open dag brandweerpost Olympiaweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zaterdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur kunt u een kijkje komen nemen bij de brandweerpost Olympiaweg in Vlissingen.

Heel de middag zijn er verschillende demo’s, kunt u alle voertuigen van dichtbij bekijken en kunt u verschillende stands bezoeken voor voorlichting en brandpreventie.

- Advertentie -

Ook zijn de leden van de jeugdbrandweer aanwezig, zij verzorgen ook demonstraties. Voor geïnteresseerden kunnen zij uiteraard het een en ander toelichten over de jeugdbrandweer.

Mensen die uit Vlissingen komen worden verzocht met de fiets te komen in verband beperkte parkeergelegenheid. Er is eventueel plaats op het parkeerterrein van Sportpark Bonedijke eveneens aan de Olympiaweg.

- Advertentie -
Vorig artikelROG pakt 1 persoon op bij invallen Vlissingen
Volgend artikelPolitie arresteert twee personen in drugsonderzoek
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.