Brandweer Vlissingen houdt open dag

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen, post Olympiaweg hield vandaag een open dag. Tientallen mensen kwamen kijken naar verschillende demo’s en kregen ook informatie en preventietips door middel van flyers en posters.

Om 12.00 uur ging de open dag van start, nog tot vanmiddag 17.00 uur kunt u een kijkje komen nemen op de kazerne om de in- en outs van de post en van de vrijwilligers te beleven.

- ADVERTENTIE -

Verschillende demonstraties zoals het openknippen van het dak van een auto, het nabootsen van een til-assistentie met een ambulance en een de hoogwerker van de Vlissingse brandweer en nog veel meer werden er vanmiddag geven.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelTwee gewonden bij mishandeling Vlissingen
Volgend artikelContainerbrand in Vlissingen
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier