Brandweer Vlissingen houdt open dag

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen, post Olympiaweg hield vandaag een open dag. Tientallen mensen kwamen kijken naar verschillende demo’s en kregen ook informatie en preventietips door middel van flyers en posters.

Om 12.00 uur ging de open dag van start, nog tot vanmiddag 17.00 uur kunt u een kijkje komen nemen op de kazerne om de in- en outs van de post en van de vrijwilligers te beleven.

Verschillende demonstraties zoals het openknippen van het dak van een auto, het nabootsen van een til-assistentie met een ambulance en een de hoogwerker van de Vlissingse brandweer en nog veel meer werden er vanmiddag geven.

Vorig artikelTwee gewonden bij mishandeling Vlissingen
Volgend artikelContainerbrand in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier