Twee gewonden bij mishandeling Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 10 juli op zaterdag 11 juli 2015 twee mensen aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De verdachten, een 20-jarige vrouw uit Vlissingen en een 28-jarige man uit Vlissingen, waren betrokken bij een vechtpartij waarbij een 22-jarige vrouw uit Meliskerke en een 21-jarige vrouw uit Vlissingen gewond raakten.

Een surveillerende agent stuitte die nacht rond 02.30 uur op de Hercules Segherslaan op een aantal vechtende mensen. Een van die mensen, een vrouw uit Meliskerke, bloedde uit haar mond en miste een paar tanden. Het andere slachtoffer liep een wond op haar rug op.

- Advertentie -

Na onderzoek hield de politie twee verdachten aan, een 20-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Vlissingen. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het incident en heeft de verdachten voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie houdt vier personen aan niet betalen boetes
Volgend artikelBrandweer Vlissingen houdt open dag
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.