Twee gewonden bij mishandeling Vlissingen

VLISSINGEN – Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 10 juli op zaterdag 11 juli 2015 twee mensen aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De verdachten, een 20-jarige vrouw uit Vlissingen en een 28-jarige man uit Vlissingen, waren betrokken bij een vechtpartij waarbij een 22-jarige vrouw uit Meliskerke en een 21-jarige vrouw uit Vlissingen gewond raakten.

Een surveillerende agent stuitte die nacht rond 02.30 uur op de Hercules Segherslaan op een aantal vechtende mensen. Een van die mensen, een vrouw uit Meliskerke, bloedde uit haar mond en miste een paar tanden. Het andere slachtoffer liep een wond op haar rug op.

Na onderzoek hield de politie twee verdachten aan, een 20-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Vlissingen. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het incident en heeft de verdachten voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.

Vorig artikelPolitie houdt vier personen aan niet betalen boetes
Volgend artikelBrandweer Vlissingen houdt open dag
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier