Brandweer assisteert ambulanceteams

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is de tankautospuit 4531 opgeroepen voor een melding van assistentie aan de ambulancedienst in de Badhuisstraat in Vlissingen.

Een paar minuten later kwam er nog een ambulance met spoed ter plaatse. Ongeveer een kwartier na de eerste melding werd de ladderwagen van Middelburg met spoed opgeroepen, dit omdat de hoogwerker van Vlissingen elders aan een inzet bezig was.

- Advertentie -

Nadat de patiënt via het raam door de ladderwagen naar buiten werd getakeld, kon de patiënt met spoed worden vervoerd naar een ziekenhuis.

Omdat er veel voertuigen van de hulpdiensten aanwezig waren in de Badhuisstraat en het erg smal was, hebben brandweermensen ter plekke het verkeer geregeld.

- Advertentie -
Vorig artikelOpenstaand raam vormt mogelijk gevaar
Volgend artikelGaragebox volledig verwoest door brand
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.