Garagebox volledig verwoest door brand

VLISSINGEN – Vanmorgen vroeg is er een garagebox in vlammen opgegaan, dit gebeurde op een binnenplaats aan de Singel in Vlissingen.

De brand werd rond 05.35 uur gemeld, vrijwel meteen werd er opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een hoogwerker rukten met spoed uit naar de locatie. Echter was de garagebox en de inhoud al verloren gegaan toen de brandweer arriveerde.

De garagebox stond in een rij met andere garageboxen. De garagebox aan de rechterkant heeft volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland rookschade opgelopen.

In de garagebox stonden onder andere een motor en een paar autobanden opgeslagen. Rond 06.00 uur werd het sein brandmeester gegeven. Bij de brand raakte niemand gewond. Stichting Salvage is ingeschakeld on na zorg te leveren. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Vorig artikelBrandweer assisteert ambulanceteams
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen inbraak Hendrikstraat Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier