Garagebox volledig verwoest door brand

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen vroeg is er een garagebox in vlammen opgegaan, dit gebeurde op een binnenplaats aan de Singel in Vlissingen.

De brand werd rond 05.35 uur gemeld, vrijwel meteen werd er opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een hoogwerker rukten met spoed uit naar de locatie. Echter was de garagebox en de inhoud al verloren gegaan toen de brandweer arriveerde.

- Advertentie -

De garagebox stond in een rij met andere garageboxen. De garagebox aan de rechterkant heeft volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland rookschade opgelopen.

In de garagebox stonden onder andere een motor en een paar autobanden opgeslagen. Rond 06.00 uur werd het sein brandmeester gegeven. Bij de brand raakte niemand gewond. Stichting Salvage is ingeschakeld on na zorg te leveren. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer assisteert ambulanceteams
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen inbraak Hendrikstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.