Persoon ernstig gewond geraakt bij ruzie

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Afgelopen nacht zijn drie mannen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie tijdens een verjaardagsfeest in een woning aan de Jacob van Ruysdaellaan. Twee verdachten zijn hierbij licht gewond geraakt; een derde persoon is ernstig gewond opgenomen in het ziekenhuis.

Als opgeroepen agenten omstreeks 03.30 uur ter plaatse arriveren treffen zij een gewonde 28-jarige bewoner aan. Terwijl agenten bezig zijn om te achterhalen wat er nu precies gebeurd is, wordt de gewonde man intussen onder begeleiding voor behandeling naar de huisartsenpost in Vlissingen gebracht. Daar blijkt ook zijn 24-jarige broer te zijn omdat deze tijdens de ruzie eveneens lichte verwondingen heeft opgelopen.

Beide mannen gedragen zich agressief en intimiderend tegenover de medewerkers van de huisartsenpost. Onder toezicht van de aanwezige agenten zijn beiden behandeld en vervolgens aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de ruzie in de woning. Lopende het onderzoek blijkt er nog een 30-jarige Goesenaar bij het incident betrokken te zijn geweest. Deze ligt inmiddels ernstig gewond in het ziekenhuis in Goes. Ook hij is verdachte in deze zaak.

Vandaag hebben rechercheurs technisch sporenonderzoek gedaan in de woning. De toedracht van de ruzie is nog onbekend. Van de visite van het verjaardagsfeest zal komende dagen getuigenverklaringen worden opgenomen.

Zie ook:

–  Technisch rechercheurs doen onderzoek in woning (26 juli 2015)

Vorig artikelTechnisch rechercheurs doen onderzoek in woning
Volgend artikelBrandweer rukt met spoed uit voor nacontrole
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier