Persoon ernstig gewond geraakt bij ruzie

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht zijn drie mannen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie tijdens een verjaardagsfeest in een woning aan de Jacob van Ruysdaellaan. Twee verdachten zijn hierbij licht gewond geraakt; een derde persoon is ernstig gewond opgenomen in het ziekenhuis.

Als opgeroepen agenten omstreeks 03.30 uur ter plaatse arriveren treffen zij een gewonde 28-jarige bewoner aan. Terwijl agenten bezig zijn om te achterhalen wat er nu precies gebeurd is, wordt de gewonde man intussen onder begeleiding voor behandeling naar de huisartsenpost in Vlissingen gebracht. Daar blijkt ook zijn 24-jarige broer te zijn omdat deze tijdens de ruzie eveneens lichte verwondingen heeft opgelopen.

- Advertentie -

Beide mannen gedragen zich agressief en intimiderend tegenover de medewerkers van de huisartsenpost. Onder toezicht van de aanwezige agenten zijn beiden behandeld en vervolgens aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de ruzie in de woning. Lopende het onderzoek blijkt er nog een 30-jarige Goesenaar bij het incident betrokken te zijn geweest. Deze ligt inmiddels ernstig gewond in het ziekenhuis in Goes. Ook hij is verdachte in deze zaak.

Vandaag hebben rechercheurs technisch sporenonderzoek gedaan in de woning. De toedracht van de ruzie is nog onbekend. Van de visite van het verjaardagsfeest zal komende dagen getuigenverklaringen worden opgenomen.

Zie ook:

–  Technisch rechercheurs doen onderzoek in woning (26 juli 2015)

- Advertentie -
Vorig artikelTechnisch rechercheurs doen onderzoek in woning
Volgend artikelBrandweer rukt met spoed uit voor nacontrole
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.