Middelbrand Strandweg Koudekerke

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Vanochtend is er brand uitgebroken in een woning aan de Strandweg in Koudekerke. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is de brand inmiddels onder controle.

Even na 11 uur werden twee tankautospuiten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Strandweg. Een paar minuten later werd het sein middelbrand gegeven en werd een derde tankautospuit met spoed ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Omstreeks 11.19 uur liet een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland weten dat het om een kleine brand in een wasapparaat ging. De brand is inmiddels onder controle, voor zover bekend raakte niemand gewond.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt met spoed uit voor nacontrole
Volgend artikelBrandweer zet loszittende schoorsteenkap vast
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).