Politie: Man fietse met het meisje rond in Ritthem

- Advertentie -

RITTHEM – Vandaag is een onderzoek gestart naar de korte verdwijning van een 6-jarige meisje. Het kind is gisterenavond rond 18.50 uur bij haar woning afgezet door een man met een fiets. De politie is naar hem op zoek.

De moeder van het meisje heeft contact opgenomen met de politie als zij verneemt dat haar dochtertje achterop de fiets door een onbekende man bij de woning is afgezet. Het meisje dat op straat aan het spelen is wordt omstreeks 18.15 uur aangesproken door de man. Deze neemt haar mee achterop de fiets en rijdt vervolgens met haar in de omgeving rond. Vervolgens brengt hij haar om en nabij 18.50 uur naar haar woning.

- Advertentie -

Via Burgernet is een oproep uitgedaan om uit te kijken naar deze man. Tot nu toe is onbekend wie hij is. Omdat niet geheel duidelijk is waarom de man het meisje achterop de fiets heeft thuisgebracht, is de politie naar hem op zoek.

Het gaat om een blanke man van tussen de 30 en 38 jaar. Hij heeft een normaal postuur met een geschatte lengte van 1.83 m, kort stekelig donkerblond/lichtbruin haar met opvallend lichte ogen. Verder draagt hij een oorbel.

Heeft u deze man in de omgeving van Ritthem gezien of herkent u hem aan zijn signalement? Neem dan contact op via 0900 8844. Herkent u zichzelf? Neem dan ook contact op met de politie voor het afleggen van een verklaring.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijdster gewond na aanrijding Vlissingen
Volgend artikelScooterrijdster gewond na val op de Edisonweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.