Politie zoekt vermiste vrouw

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar een vrouw, dit laat zij zojuist weten via Burgernet. De vrouw sinds 15.45 uur niet meer gezien.

Via Burgernet werd zojuist een oproep verspreid om uit te kijken naar de vrouw. Haar signalement luidt als volgt: Kleine vrouw, stevig postuur. Ze draagt een paars hemd met een grijs vest en een donkere broek.

De vrouw is te voet vertrokken, heeft u tips of weet u waar de vrouw op dit moment is? Bel dan het alarmnummer 112.

Vorig artikelWielrenner gewond na valpartij Ritthem
Volgend artikelBurgernet: Vermiste vrouw aangetroffen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier